Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad (Koperasi PKNS Berhad)

Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad (Koperasi PKNS Berhad) adalah sebuah koperasi Malaysia yang memberikan banyak perkhidmatan dan pembekalan yang hebat. Ia juga memberikan perkhidmatan kredit sebagai nadi utama perniagaan.

Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad (Koperasi PKNS Berhad)
Antara koperasi terbaik iaitu Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad (Koperasi PKNS Berhad).

Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad (Koperasi PKNS Berhad) Summary

 • Koperasi Name: Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad
 • Abbreviation / Code Name: Koperasi PKNS
 • Koperasi Promotion Name: General Info about Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad (Koperasi PKNS Berhad)

About Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad (Koperasi PKNS Berhad)

Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad telah ditubuhkan mengikut Akta 502 Koperasi 1993. Sebelum Ogos 1996 Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad telah dikenali sebagai Syarikat Kerjasama Serbaguna PKNS Tanggungan Berhad yang ditubuhkan pada 14hb Julai 1972 di bawah Ordinan Syarikat Kerjasama Tahun 1948.

OBJEKTIF PENUBUHAN

Menggalakkan bidang kerjasama, bantu diri dan bantu bersama di kalangan ahli.

MATLAMAT PENUBUHAN

Meningkatkan kepentingan ekonomi ahli mengikut prinsip-prinsip koperasi. Memberikan perkhidmatan yang efisyen serta berkesan demi kesejahteraan ahli.

WAWASAN

Menjadi koperasi yang mantap dan teguh dari segi ekonomi, kemasyaratan, pendidikan, keagamaan dan kebajikan demi kepentingan ahli.

MISI

Melahirkan budaya kerjasama serta jimat cermat kearah kemantapan.

FALSAFAH

Pemuafakatan Semua Dinikmati Bersama.

Perkhidmatan Koperasi PKNS Berhad

Banyak perkhidmatan yang diberikan oleh Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad (Koperasi PKNS Berhad) membuatkan koperasi ini sangat aktif dan cemerlang.

 • Apakah perkhidmatan yang diberikan oleh Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad (Koperasi PKNS Berhad) kepada anggota-anggotanya?

  Diantara perkhidmatan yang disediakan oleh Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad (Koperasi PKNS Berhad) adalah seperti dibawah:-

   • Pengurusan Acara
   • Membekal dan Memasang Khemah dan Peralatan
   • Membekal dan Membekal Peralatan Audio
   • Membekal Air Mineral
   • Perkhidmatan Kredit: Sebagai sebuah Koperasi, perkhidmatan kredit adalah antara perkhidmatan utama yang menjadi nadi utama dalam perniagaan
   • Vending Machine
   • Pengurusan Tandas

Masalah Blacklist CCRIS CTOS

Jika anda menghadapi masalah senaraihitam akibat dari rekod terdapat pada CCRIS dan CTOS, anda masih boleh membuat pinjaman peribadi kerana terdapat banyak koperasi di luar sana yang masih boleh meluluskan permohonan pinjaman peribadi. Anda boleh whatsapp ke nombor dibawah jika anda ingin membuat pinjaman peribadi koperasi untuk amaun blacklist yang tinggi CCRIS CTOS.

Kami akan mencuba sedaya upaya yang terbaik untuk memberi perkhidmatan pinjaman peribadi yang terbaik kepada anda. Hubungi kami di talian whatsapp di bawah untuk mengetahui status permohonan tuan/puan.

https://koperasipkns.com

Hashtag / Keywords

#koperasi #KoperasiPKNS

Contact Koperasi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Berhad (Koperasi PKNS Berhad)

error: Content is protected !!
Scroll to Top