Pinjaman Peribadi Yayasan Ihsan Rakyat 2

Pinjaman Peribadi Yayasan Ihsan Rakyat YIR adalah personal loan terbaik untuk kakitangan kerajaan. Proses 3 hari lulus. Komitmen tinggi ok.Mohon disini sekarang

Pinjaman Peribadi Yayasan Ihsan Rakyat YIR

Pinjaman Peribadi Yayasan Ihsan Rakyat 2 Summary

 • Bank Koperasi Name: Yayasan Ihsan Rakyat
 • Abbreviation / Code Name: YIR
 • Bank Koperasi Promotion Name: General Info about Pinjaman Peribadi Yayasan Ihsan Rakyat 2
 • Personal Loan Promotion Period: ~ call for confirmation ~

Promosi Terkini Pinjaman Peribadi Yayasan Ihsan Rakyat

Pinjaman Peribadi Yayasan Ihsan Rakyat Product Code WA

Ini adalah produk terbaharu dari Yayasan Ihsan Rakyat. Nak overlap atau terus buka akaun baru adalah dibenarkan. Sila dapatkan credit criteria untuk memohon loan sebelum anda membuat permohonan. Majikan: Sektor Kerajaan iaitu full government (AG), anggota polis (PDRM), UPM dan UITM dengan rekod bayaran loan luar payslip yang sangat baik ctos credit dan ccris yang baik.

 • Interest Rate: 5.99% setahun flat rate sepanjang tempoh pembiayaan loan.
 • Tempoh pembiayaan adalah minima 1 tahun dan maksima 10 tahun.

Kadar Payout loan Yayasan Ihsan Rakyat WA adalah 89% tolak advance 1 bulan.Minimum Financing Amount adalah Rm3,000 di West Malaysia dan Rm2,500 bagi East Malaysia. Maximum Financing Amount loan Yayasan Ihsan Rakyat WA adalah Rm150,000. JIka anda ingin memohon lebih dari 150k adalah case to case basis yakni mengikut kelulusan dari bahagian processing yir itu sendiri. Sekiranya anda ingin membuat full settlement loan lama yayasan ke yayasan adalah amat digalakkan.

Untuk keterangan lanjut dan cara nak apply loan boleh berhubung terus dengan pegawai pemasaran / agen Yayasan Ihsan di talian 019-2983056.

Pinjaman Peribadi Yayasan Ihsan Rakyat Product Code I7

Product pinjaman peribadi Yayasan Ihsan Rakytat yang sangat popular dikenali sebagai I7. Ramai kakitangan kerajaan yang sudah biasa dengan pembiayaan peribadi ini tetapi tidak mengetahui bahawa nama pakej pembiayaan ini adalah I7. Untuk mengingat nama pakej loan Yir ini mudah sahaja. Jika interest rate yang dikenakan kepada anda adalah 7.99%, maka product code adalah I7. JIka interest rate 8.99% adalah I8 dan personal loan interest rate 9.99% dikenali sebagai I3.

 • Majikan: Sektor Kerajaan iaitu full government (AG), anggota polis (PDRM), UPM dan UITM dengan rekod bayaran loan luar payslip yang sangat baik ctos credit dan ccris yang baik.
 • Interest Rate: 7.99% setahun flat rate sepanjang tempoh pembiayaan loan. Interest rate ini tidak lah terlalu mahal kerana loan tiada yuran bulan koperasi mahupun bayaran saham masuk dan fi masuk. Jadi memang berbaloi jika anda memohon.
 • Tempoh pembiayaan adalah minima 1 tahun dan maksima 10 tahun.
 • Kadar Payout loan Yayasan Ihsan Rakyat I7 adalah 80% tolak advance 1 bulan. Minimum Financing Amount adalah Rm3,000 di West Malaysia dan Rm2,500 bagi East Malaysia.

Kenapa dapat payout sedikit? Ini kerana seperti yang sedia maklum, institusi kewangan dan pemberi kredit terpaksa menanggung risiko jika pemohon mempunyai rekod ctos atau ccris dan juga blacklist dengan syarikat gadaian ataupun dari mana-mana institusi yang dimasukkan dalam rekod Ramci, ctos, ccris dan lain-lain. Tetapi anda tidak perlu khuatir kerana payout 80% ini adalah kebiasaan dan telah menjadi norma baru jika anda memohon pinjaman peribadi Yayasan Ihsan Rakyat.

Sekiranya anda ingin membuat full settlement loan lama adalah amat digalakkan. Untuk keterangan lanjut dan cara nak apply loan boleh berhubung terus dengan pegawai pemasaran / agen Yayasan Ihsan di talian 019-2983056.

0
Interest Rate Yayasan Ihsan Rakyat I7
personal loan koperasi

Pinjaman Peribadi Yayasan Ihsan Rakyat Product Code I8

Product pinjaman peribadi Yayasan Ihsan Rakyat yang sangat popular dikenali sebagai I8. Ramai kakitangan kerajaan yang sudah biasa dengan pembiayaan peribadi ini tetapi tidak mengetahui bahawa nama pakej pembiayaan ini adalah I8.

Mengapa loan I8 ini diwujudkan?

Majikan: Sektor Kerajaan iaitu full government (AG), anggota polis (PDRM), UPM dan UITM dengan rekod bayaran loan luar payslip yang sangat baik ctos credit dan ccris yang baik.

 • Interest Rate: 7.99% setahun flat rate sepanjang tempoh pembiayaan loan. Interest rate ini tidak lah terlalu mahal kerana tiada yuran bulan koperasi mahupun bayaran saham masuk dan fi masuk. Jadi memang berbaloi jika anda memohon.
 • Tempoh pembiayaan adalah minima 1 tahun dan maksima 10 tahun.

Kenapa dapat payout sedikit? Ini kerana seperti yang sedia maklum, institusi kewangan dan pemberi kredit terpaksa menanggung risiko jika pemohon mempunyai rekod ctos atau ccris dan juga blacklist dengan syarikat gadaian ataupun dari mana-mana institusi yang dimasukkan dalam rekod Ramci, ctos, ccris dan lain-lain. Tetapi anda tidak perlu khuatir kerana payout 80% ini adalah kebiasaan dan telah menjadi norma baru jika anda memohon pinjaman peribadi Yayasan Ihsan Rakyat.

0
Interest Rate Yayasan Ihsan Rakyat I8

Mohon Pinjaman Peribadi Yayasan Ihsan Rakyat

Kami menyediakan perkhidmatan pinjaman peribadi koperasi Yayasan Ihsan Rakyat (Jika ada)dan bank untuk kemudahan anda. Berhubung dengan kami untuk mendapatkan maklumat-maklumat seperti pakej promosi terkini, kadar keuntungan terkini dan jumlah maksimum pembiayaan. Perkhidmatan yang ditawarkan adalah:

 1. Pinjaman peribadi baru: Kiraan had kelayakan pinjaman berdasarkan kepada kekuatan slipgaji anda iaitu gaji pokok, elaun tetap dan jumlah potongan dalam slipgaji dan potongan 60%, 50% atau 40% dari jumlah pendapatan. Anda boleh membuka akaun pertama kali dengan bank atau koperasi, akaun kedua, akaun ketiga dan seterusnya.
 2. Pinjaman peribadi overlap: Dikenali sebagai pinjaman bertindih di mana anda menggunakan akaun pembiayaan sediada dan memohon untuk mendapat tunai ditangan secara in-house overlap atau ambil penyata penyelesaian awal dan overlap di bank/ koperasi lain. Anda mungkin menambah/ tidak menambah bayaran ansuran bulanan atau jumlah pembiayaan asal.

Anda juga boleh memohon pembiayaan Bank Rakyat, Bank Simpanan Nasional (BSN), Koperasi Kekal, Koperasi Gemilang (Kogemilang), Al-Rajhi Bank, Alliance Bank, Koop Bank Pertama, MBSB Bank dan lain-lain.

Bagaimana Cara Mohon Pinjaman Peribadi YIR dan Koperasi Lain?

Mohon pinjaman peribadi Yayasan Ihsan Rakyat atau koperasi lain juga pembiayaan peribadi bank dengan mudah. Anda hanya perlu menghantar slipgaji terkini ke talian hotline pinjaman peribadi 019-2983056 sekarang! Klik butang nombor telefon di atas untuk maklumat lanjut.

https://koperasi.info

Hashtag / Keywords

#pinjamanperibadi #YIR

Cari Pinjaman Peribadi Lain?

Yayasan Ihsan Rakyat Reviews

Customer Reviews

Personal Financing Loan

Jom mohon loan Yayasan Ihsan Rakyat - YIR. Promosi Pinjaman Peribadi terhebat. 3 days approval. Call / SMS / Whatsapp slipgaji ke 019-2983056.

Mohd Azwan

https://personalfinancingloan.com

Contact RCE Capital Berhad Yayasan Ihsan Rakyat YIR Perlis

error: Content is protected !!
Scroll to Top