Pinjaman Peribadi RISDA Staff

Pinjaman Peribadi RISDA Staff Personal Loan

Pinjaman Peribadi Kadar Istimewa Kepada Kakitangan RISDA

Kami menawarkan pembiayaan peribadi kepada kakitangan yang berkhidmat di RISDA di seluruh negara. Terdapat beberapa institusi kewangan dan koperasi serta perbankan yang membenarkan kakitangan RISDA untuk membuat pembiayaan. Promosi terkini dengan interest rendah dan payout tinggi juga ditawarkan kepada yang layak. Semua urusan adalah sulit dan persendirian (private and confidential). Kami adalah peruding kewangan koperasi dan bank yangg dipercayai sejak dahulu lagi.

Anda tidak perlu bimbang untuk memohon pinjaman peribadi koperasi dan bank dengan kami kerana semua urusan dan prinsip kerahsiaan juga akan dijaga. Semua pembiayaan peribadi yang ditawarkan dalam laman web ini adalah shariah compliant (patuh syariah). Proses akad jual-beli akan dilakukan sekiranya pembiayaan peribadi anda lulus. Dan pengesahan majikan juga akan dilakukan untuk mengenalpasti samada adakah majikan membenarkan permohonan pembiayaan peribadi anda ke mana-mana bank dan koperasi yang anda berminat.

Setiap pembiayaan adalah berbeza antara satu koperasi dengan koperasi yang lain. Faktor-faktor seperti masa pemprosesan, kadar keuntungan bank dan koperasi, syarat yang ketat atau longgar adalah perlu dalam memastikan perkhidmatan yang terbaik kepada anda. Anda boleh membaca setiap artikel mengenai pinjaman peribadi koperasi dalam laman web ini. Untuk info selanjutnya, anda boleh klik saya ingin mendapatkan maklumat lengkap mengenai pinjaman peribadi yang ditawarkan buat masa ini.

Jawatan Kontrak Layak Memohon Pinjaman Peribadi Koperasi?

Untuk pengetahuan semua pemohon, tidak banyak kakitangan kontrak layak memohon personal loan dari koperasi. Promosi ini adalah terhad dan tempoh masa juga adalah singkat. Jadi anda harus setiap kali menghubungi kami di talian hotline seperti dibawah untuk mendapatkan maklumat terkini dan promosi personal loan mutakhir supaya anda dapat mohon dengan sesegera mungkin. Kebiasannya pemohon yang berjawatan kontrak mestilah sekurang-kurangnya bekerja lebih dari 2 tahun dan sudah pernah renew contract. Ini untuk memastikan permohonan anda tidak ditolak oleh pihak koperasi.

Potongan Biro Angkasa?

Ya hampir semua pembiayaan peribadi berjawatan kontrak adalah melalui potongan Biro Angkasa (BPA). Anda harus mendapatkan cop pengesahan dari majikan terlebih dahulu sebelum sebarang permohonan dibuat. Anda tidak boleh membuat permohonan yang tidak lengkap contohnya tiada cop majikan atau tandatangan pegawai yang layak menandatangani borang loan. Anda boleh mendapatkan tandatangan pegawai yang layak di Unit Gaji atau di Bahagian Kewangan. Jika kedua-dua unit tersebut tidak mempunyai kuasa untuk mengesahkan borang Biro Angkasa, anda harus mendapatkan pengesahan oleh Ketua Pengarah atau Ketua Jabatan.

Semua maklumat mengenai siapa yang layak mengesahkan borang Biro Angkasa adalah dengan bertanya kepada ketua/ unit gaji. Biasanya Unit Gaji lebih arif mengenai hal ini.

Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi penjawat RISDA, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056

About RISDA

RISDA adalah sebuah Badan Berkanun Persekutuan di bawah Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW) dan ditubuhkan pada 1 Januari 1973 di bawah kuasa yang diluluskan oleh Parlimen:-

  1. Akta Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah RISDA adalah Akta 85 Tahun 1972
  2. Ordinan Kumpulan wang Perusahaan Getah (Penanaman Semula) 1952.

Alamat ibupejabat seperti berikut:

Bangunan RISDA,
Km 7, Jalan Ampang,
Karung Berkunci 11067,
50990 Kuala Lumpur.

03- 42564022
03-42565533

*source from Risda official website

Hashtag / Keywords

#pinjamanperibadi

Cari Pinjaman Peribadi Lain?

Pinjaman Peribadi RISDA Staff Reviews

Customer Reviews about Pinjaman Peribadi RISDA Staff

Personal Financing Loan

Pinjaman Peribadi RISDA Staff dengan kadar istimewa. Proses super express 3 hari lulus. Khas untuk jawatan tetap dan kontrak. Klik untuk memohon

Mohd Azwan

https://personalfinancingloan.com

error: Content is protected !!
Scroll to Top