Koperasi Kobaru Berhad

Jom mohon pinjaman peribadi Koperasi Kobaru Berhad dengan kadar yang istimewa. Koperasi pilihan dan mesti anda pilih. Pilihan muktamad anda! Semua orang mengenali koperasi popular di Malaysia seperti Koperasi Perdanajaya, Koperasi Kekal dan banyak lagi tempat untuk anda memohon pinjaman peribadi. Carilah agen kewangan yang benar-benar dipercayai.

Koperasi Kobaru Berhad
Dapatkan pinjaman peribadi Koperasi Kobaru Berhad sekarang!

Koperasi Kobaru Berhad Summary

  • Koperasi Name: Koperasi Kobaru Berhad
  • Abbreviation / Code Name: Kobaru
  • Koperasi Promotion Name: –
  • Personal Loan Promotion Period: ~ call for confirmation ~
  • Open to: N/A
  • Max Loan Amount: –

Pinjaman Peribadi Koperasi Kobaru Berhad

KOPERASI KOBARU BERHAD adalah sebuah Syarikat Koperasi dibawah Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) yang didaftarkan pada tarikh 29.08.1981, No pendaftaran Bil Koop Negeri No. 62.

Syarikat ini telah dimulakan oleh sekumpulan rakyat berpendapatan rendah di pinggir Kuala Lumpur kini dikenali sebagai Bandar Tun Razak. Ia adalah sebuah bandar kecil dinamakan sempena bekas Perdana Menteri sebelum ini.

Keanggotaan ahli Koperasi Kobaru Berhad yang terbaru adalah seramai 8,500 orang.

Mohon Pinjaman Peribadi Koperasi Kobaru Berhad

Koperasi Kobaru Berhad
Koperasi Kobaru Berhad

Kami menyediakan perkhidmatan pinjaman peribadi koperasi Koperasi Kobaru Berhad dan bank untuk kemudahan anda. Berhubung dengan kami untuk mendapatkan maklumat-maklumat seperti pakej promosi terkini, kadar keuntungan terkini dan jumlah maksimum pembiayaan. Perkhidmatan yang ditawarkan adalah:

  1. Pinjaman peribadi baru: Kiraan had kelayakan pinjaman berdasarkan kepada kekuatan slipgaji anda iaitu gaji pokok, elaun tetap dan jumlah potongan dalam slipgaji dan potongan 60%, 50% atau 40% dari jumlah pendapatan. Anda boleh membuka akaun pertama kali dengan bank atau koperasi, akaun kedua, akaun ketiga dan seterusnya.
  2. Pinjaman peribadi overlap: Dikenali sebagai pinjaman bertindih di mana anda menggunakan akaun pembiayaan sediada dan memohon untuk mendapat tunai ditangan secara in-house overlap atau ambil penyata penyelesaian awal dan overlap di bank/ koperasi lain. Anda mungkin menambah/ tidak menambah bayaran ansuran bulanan atau jumlah pembiayaan asal.

Anda juga boleh memohon pinjaman peribadi Yayasan Ihsan Rakyat (YIR), Yayasan Perlis (YYP), pembiayaan Bank Rakyat, Bank Simpanan Nasional (BSN), Koperasi Kekal, Koperasi Gemilang (Kogemilang), Al-Rajhi Bank, Alliance Bank, Koop Bank Pertama, MBSB Bank dan lain-lain.

Bagaimana Cara Mohon Pinjaman Peribadi Koperasi Kobaru Berhad?

Mohon pinjaman peribadi dengan mudah. Anda hanya perlu menghantar slipgaji terkini ke talian hotline pinjaman peribadi 019-2983056 sekarang! Klik butang nombor telefon di atas untuk maklumat lanjut.

https://kobaru.net

Hashtag / Keywords

#koperasi #KOBARU

Contact Koperasi Kobaru Berhad

error: Content is protected !!
Scroll to Top